Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DAP PERSONELİNE "MS PROJECT" EĞİTİMİ VERİLDİ

        ERZURUM (İHA) - Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile TÜBİTAK alt kuruluşu olan Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE)'yle işbirliği kapsamında 'Kurumsal Sistem Yapılandırma Projesi'ne yönelik verilen eğitim programları devam ediyor.

        Daha önce, 14-21 Haziran tarihlerinde DAP personeline, Gebze'deki yerleşkesinde "İhtiyaç Analizleri" eğitimi veren TÜSSİDE uzmanları, 17-23 Ağustos tarihlerinde "Kurumsal Risk Yönetimi", "Proje Yönetimi" ve "MS Project" konularında eğitim verdi.

        TÜSSİDE'nin Gebze'de bulunan yerleşkesinde, 17 Ağustos tarihinde başlayan eğitim "Risk Yönetimi Temel Kavramları" konularında bilgilerin verildiği programla başladı. Eğitim programı, Risk Yönetim Süreci, Sürecin Uygulaması ve Atölye Çalışması ile devam etti. Ayrıca, riskleri belirleme, önleme, azaltma ve yönetme konularının yer aldığı "Kurumsal Risk Yönetimi"yle ilgili bilgilerin verildiği eğitimde, İç Kontrol ve İç Denetim Risk Yönetim İlişkisi üzerinde de duruldu. "Proje Yönetimi Temel Kavramları" başlığı altında verilen eğitimde ise, Proje Planlama Süreci anlatıldı.

        Bunun yanı sıra, MS Project ile Proje Yönetimi eğitimi de verildi. Proje yöneticilerine plan oluşturma, kaynakların görevlere atanması, aşama takibi, bütçe yönetimi ve iş yükü analizi gibi konularda yardımcı olması amacıyla tasarlanmış bir proje yönetimi yazılımı olan "MS Project" eğitimi, atölye ve simülasyon çalışmalarıyla da desteklendi.

        7 gün süren eğitim sonrası, katılımcılara TÜSSİDE Katılım Sertifikası verildi.

        (ERZ-AT-Y)

        24.08.2015 15:26:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler