Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN AKGÜN, HOPA RAPORU'NU KILIÇDAROĞLU'NA TESLİM ETTİ

        İSTANBUL (İHA) - Artvin Hopa'da yaşanan sel felaketinin ardından bölgede teknik incelemelerde bulunan heyete başkanlık yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hazırlanan "Hopa Raporu"nu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teslim etti.

        Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla sel felaketinde büyük zarar gören Hopa'ya yardım eli uzatan CHP, belediyecilik açısından da teknik incelemelerde bulunmak üzere, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün başkanlığında bir heyeti geçtiğimiz hafta içinde bölgeye göndermişti.

        HOPA VE BÖLGEYE DESTEK SÜRECEK

        Hopa, Ardeşen ilçeleri ve çevrelerindeki incelemelerini tamamlayan CHP'nin en deneyimli belediye başkanlarından Dr. Hasan Akgün tarafından hazırlanan rapor CHP Genel Merkezi'nde Kılıçdaroğlu'na verildi. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile birlikte Ankara'ya giden Başkan Akgün, Kılıçdaroğlu'na bölgedeki son durum hakkında da bilgi verdi. CHP'li belediye başkanlarına, Hopa ve bölgesindeki sel felaketine duyarsız kalmadıkları için teşekkür eden CHP lideri, sel felaketinin izlerinin tamamen silininceye kadar CHP'nin Hopa'ya desteğini sürdüreceğini belirtti.

        (HÇ-SO-Y)

        02.09.2015 16:01:53 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler