Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADÜ, 14. ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BÖLGE TOPLANTISINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

        MEHMET BARLAS

        AYDIN (İHA) - Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), ülke genelinden 38 üniversitenin katılacağı Genişletilmiş 14. Engelsiz Üniversite Bölge Toplantısı'na ev sahipliği yapacak.

        Adnan Menderes Üniversitesi'nin ev sahipliğinde 08-09 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenecek olan Genişletilmiş 14. Engelsiz Üniversite Bölge Toplantısı, ADÜ Merkez Yerleşkesi'nde bulunan Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Toplantıya 38 üniversiteden birim temsilcileri ve Aydın'da bulunan kamu kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katılacak.

        Adnan Menderes Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi koordinatörlüğünde yapılacak, Genişletilmiş 14. Engelsiz Üniversite Bölge Toplantısı'nda üniversitelerdeki engelli öğrencilerin ve çalışanların yaşam standartlarının yükseltilmesi için neler yapılabileceği tartışılacak. Toplantı, üniversitelerde öğrenim gören engelli gençliğin bu engelleri minimum düzeyde yaşaması için atılması gereken adımların YÖK, üniversiteler, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve devlet kurumlarından temsilcilerin etraflıca tartışacağı bir platform olması bakımından önem arz ediyor.

        (MB-İK-Y)

        06.10.2015 10:17:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler