Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZEYTİNBURNU BİLGİ EVLERİ HARMONİ 3T BİLİM ŞENLİĞİ'NDE

        İSTANBUL (İHA) - Zeytinburnu Bilgi Evleri, TÜBİTAK ve Bahçelievler Kaymakamlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen Harmoni 3T Bilim Şenliği'ne katıldı.

        TÜBİTAK'ın desteğiyle Bahçelievler Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından organize edilen Harmoni 3T Bilim Şenliği (Toplum Teknoloji Tasarımı), İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi. 45 atölye, 60 seminer ve 100 stantla üç gün boyunca devam eden uzay-gündüz gözlemi, sergiler, yarışmalar, gösteriler ve konserlere, eğitici atölyeleriyle Zeytinburnu Bilgi Evleri de katıldı.

        Quilling, konsept kağıt robot tasarımı, akıl ve zeka oyunları atölyelerini şenlik alanına taşıyan Zeytinburnu Bilgi Evleri, ziyaretçi akınına uğradı. Çocukların hayal güçlerini diledikleri gibi gerçeğe dönüştürmelerine imkan veren quilling ve konsept kağıt robot tasarımı atölyelerinde oldukça eğlenen ziyaretçiler, ardından akıl ve zeka oyunları atölyesinde birbirlerine rakip olmanın keyfini yaşadı.

        Atölye çalışmaları sonunda, analitik düşünme yeteneğini geliştiren ve çocukların zihin jimnastiği yapmalarını sağlayan akıl ve zeka oyunları atölyesine katılan tüm ziyaretçilere hediyeler verildi.

        (HÇ-ÖK-Y)

        12.10.2015 10:33:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler