Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİLLETVEKİLİ ADAYI ALİ ÖZKAYA SEÇİM ÇALIŞMALARINA DAZKIRI VE EVCİLER İLE DEVAM ETTİ

        GÖKTEN CEYLAN

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Dazkırı ve Evciler ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

        25. dönem Milletvekili ve 26. dönem Milletvekili adayı Ali Özkaya, Dinar ve bölgesinde sürdürdüğü seçim çalışmalarını Dazkırı ve Evciler ilçeleri ile devam etti. İlçe başkanları ve yönetimleri tarafından karşılanan Milletvekili Özkaya ilk Evciler ilçesine gitti. Evciler de esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Av. Özkaya, ziyareti esnasında CHP'li Evciler Belediye Başkanı Saim Özer karşılaştı. İlçe meydanında Belediye Başkanı Özer ile hasbihal eden Özkaya, Belediye Başkanı Özer'in taleplerini aldı. Öncellikle Evciler Belediyesi ile DSİ arasında imzalanan protokol gereği içme suyu borçlanması ile ilgili sorun konusunda Milletvekili Özkaya'dan destek isteyen Başkan Özer, "Bu sorun bir an önce çözülmeli yoksa ilçemiz büyük bir sıkıntı yaşayacak" dedi.

        Bunun üzerine Milletvekili Özkaya, DSİ yetkililerine sorunu aktaracağını fakat bunu bir dosya halinde kendisine iletilmesini istedi. Konun takipçisi olacağını vurgulayan Özkaya, "Evciler halkımızın sorununu çözmek bizim boynumuzun borcu. Belediyemizin hangi parti olduğu çok önemli değil. Burada amaç hemşerilerimize hizmet etmektir. Çözüm konusunda ne gerekiyorsa üstümüze düşene yapmaya hazırız" dedi.

        "ÇİFTÇİLERİMİZ ITRİ BİTKİLERE YOĞUNLAŞMALI"

        Evciler ilçesindeki temaslarını tamamladıktan sonra Dazkırı'ya geçen Milletvekili Av. Ali Özkaya, ilçe merkezinde coşkulu bir şekilde karşılandı. İlçe halkı ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunan Özkaya, yeni seçim beyannamesinden bahsederek, gübre ve yemden kaldırılacak olan KDV'nin çiftçiler için önemine değindi. Dazkırı'nın Afyonkarahisar ekonomisine katkı sağlaması için özellikle çiftçimizin üretebileceği alternatif ürünleri dile getiren Özkaya, ıtri bitkiler üzerinde yoğunlaşılması gerektiğini vurguladı. İlçe merkezinde esnafları da ziyaret eden Özkaya, daha sonra Afyonkarahisar merkezine dönerek, Karaaslan ve Saltık köyleri ile Nuribey beldesini ziyaret etti. Özkaya, ziyaretlerini gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürdü. Milletvekili Özkaya'ya ziyaretlerinde ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.

        (GC-

        16.10.2015 17:45:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler