Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN DEMİRCAN, SARIYER'DE ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

        İSTANBUL (İHA) - Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Ataşehir ve Şişli'den sonra Sarıyer ilçesinde de esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Demircan, fırsat buldukça bu tür ziyaretleri sürdüreceğini söyledi.

        Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Ataşehir ve Şişli'den sonra Sarıyer'de de esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Rumelihisar mahallesinden başlayan ziyarette Demircan'a AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Sarıyer Belediye meclis üyeleri eşlik etti.

        TEK TEK ESNAFIN KAPISINI ÇALIP HAYIRLI İŞLER DİLEDİ

        Rumelihisar Mahallesi'nde esnafın kapısını tek tek çalan Başkan Demircan, esnafa hayırlı işler dilerken, yoldan geçen vatandaşlar ile de sohbet edip hatırlarını sordu. Cuma namazını Baltalimanı Mahallesi "Ahmet Celalettin Paşa Camii "nde kılan Demircan, namaz sonrası aşure ikramına katıldı. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan Demircan, "Bu ziyaretleri elimden geldikçe yapmaya çalışacağım. İmkanlarımız doğrultusunda sizlere elimizden gelen hizmetleri yapmaya hazırım," dedi.

        MİNÜBÜSÇÜ ESNAFIYLA BULUŞTU

        Minibüsçülerin talebi doğrultusunda Sarıyer-Beşiktaş minibüs hatlarının olduğu durağı ziyaret eden Başkan Demircan, hat sahipleri ve şoförler ile bir araya geldi. Buradan Sarıyer merkez mahallesine de giden Başkan Demircan, Sarıyer Spor Kulübü lokalinde esnaf ve gençlerle selamlaşıp sohbet etti.

        (HK-ÖK-Y)

        31.10.2015 15:33:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler