Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OTONOMİ'YE ÜST DÜZEY SİBER GÜVENLİK TEKNOLOJİSİ

        - AÇILIŞI OTOMOTİV PİYASASINDA BİR DÖNÜM NOKTASI OLACAK OTONOMİ, D-LİNK ARACILIĞIYLA ZİYARETÇİLER VE SHOWROOM SAHİPLERİNE SİBER GÜVENLİKTE GELECEĞİN TEKNOLOJİSİNİ SUNACAK

        ANKARA (İHA) - Ankara'da, 551 showroom ve 10 oto plazası ile aynı anda 12 bin aracın sergilenebileceği Ortadoğu ve Avrupa'nın da en büyük otomotiv yaşam merkezi OTONOMİ, dünyanın en ileri siber güvenlik alt yapısını kuruyor.

        OTONOMİ, alanında dünyada lider D-Link aracılığıyla ziyaretçilere ve showroom sahiplerine geleceğin teknolojisini sunacak. D-Link marka ağ alt yapısı cihazları ve yine D-Link marka 5MP çözünürlükte 250 kamera ile açık-kapalı tüm alanlar gece gündüz izlenecek ve görüntü kayıtları herhangi bir olay olması ihtimalinde tekrar izlenebilmeleri için depolanacak. Bu yatırım sayesinde müşterilerin ve showroomların güvenliği garanti altına alınarak adli olaylar en aza indirilecek ve güvenli bir alış veriş ortamı sağlanacak.

        Yapılan yatırımla kesintisiz kablosuz erişim, plaka ve yüz tanıma, site içi navigasyon-harita ve park yönetim sistemi gibi akıllı uygulamalar için gerekli alt yapı, ihtiyaçlara göre geliştirilmek için kullanıma hazır hale getirildi.

        SEKTÖRDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

        OTONOMİ, faaliyete geçişiyle birlikte otomotiv piyasasında yeni bir dönemin kapısını açacak. İkinci el araçlar için 551 showroom ve sıfır araçlar için 10 oto plazanın yer aldığı OTONOMİ yerleşkesi içinde 13 iş yerinden oluşan bir teknik servis bölümü, meydan ticarethane ve ofislerinden oluşan 28 iş yeri, 48 ofis, akaryakıt istasyonu ve bir de 5 yıldızlı otel bulunuyor. OTONOMİ'de otomobil yedek parçası, otomobil camı, akü satan mağazalar ve tamir bakım servisleri, filo kiralama hizmetleri, ekspertiz merkezi, test sürüş alanı ve bir fotoğraflama merkezi de yer alıyor. Günde 9 bin aracın giriş çıkış yapabileceği OTONOMİ'de aynı anda 12 bin araç sergilenebilecek. OTONOMİ, günlük 11 bin ziyaretçi ağırlayabilecek. Sıfır ya da 2. el araç almak isteyenler, aradığı her model aracı OTONOMİ'de bulabilecek. Satılan araca, OTONOMİ tarafından tüm test ve kontrolleri yapılarak 1 yıl garanti verilecek. İçinde kafe ve restoran, bankalar, noter ve trafik tescil bürosu, vergi dairesi, sağlık ocağı, postane, kuru temizlemeden kırtasiyeye, camiden AVM'ye diğer tüm hizmet birimlerinin yer alacağı, aileler ve çocukları için zengin sosyal aktivitelerin sunulacağı OTONOMİ, bu özellikleri ile genel anlamda bir "Otomotiv Yaşam Merkezi" olacak.

        (BC-HO-Y)

        24.11.2015 10:17:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler