Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAMAN'DA AŞIRI BUZLANMA KAZALARA YOL AÇTI

        - BUZLANMA NEDENİYLE SON 24 SAAT İÇERİSİNDE 20'Yİ AŞKIN KAZA MEYDANA GELİRKEN, 8 KİŞİ DE YARALANDI

        MEHMET DAĞLI

        KARAMAN (İHA) - Karaman'da yaklaşık bir haftadır soğuk hava etkisini sürdürürken, yollarda meydana gelen buzlanmalar ise trafik kazalarına neden oldu.

        Son 24 saat içerisinde şehir merkezi ve şehirlerarası yollarda 20'yi aşkın trafik kazası meydana gelirken, 8 kişi de yaralandı. Aşırı buzlanma ve sis nedeniyle önceki gün meydana gelen zincirleme kazalar sebebiyle Karaman-Konya karayolu da 3 saatliğine ulaşıma kapatılmıştı. Gece ve gündüz sıfırın altında seyreden soğuk hava nedeniyle Karaman Valiliği de yazılı bir açıklamada bulunarak, vatandaşların don ve buzlanmaya karşı daha dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. Karaman Emniyet Müdürlüğü de araçlarında kış lastiği takılı olmayan sürücülerin kesinlikle trafiğe çıkmamalarını, kış lastiği bulunanların ise trafikte dikkatli ve yavaş seyretmelerini istedi. Meteoroloji'den yapılan uyarıda ise akşam saatlerinden itibaren Karaman merkezde ara ara, Sarıveliler ve Başyayla ilçelerinde de yoğun kar yağışı beklendiği duyuruldu.

        (MD-ÖK-Y)

        19.12.2015 09:50:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler