Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HALK OYUNLARI FEDERASYON BAŞKANINDAN FINDIKLI'YA ZİYARET

        MEHMET TÜREL

        MALATYA (İHA) - Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı ziyaret etti.

        Ziyarete Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Deniz, Malatya Halk Oyunları İl Temsilcisi Metin Seçer, Halk Oyunları Hakemleri Selahattin Bozdemir ve Soner Yolal katıldı. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı makamında ziyaret eden, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu, Malatya'da halk oyunlarına vermiş oldukları desteklerden dolayı İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'ya teşekkür etti. İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise "Halk oyunları, öyle bir branştır ki, bizim içimizden, özümüzden ve tarihimizden kaynaklanmaktadır. Halk oyunları bizim milli branşımızdır, özümüzdür ve kendi öz kültürümüzdür, bu yüzden halk oyunlarına ayrı bir önem ve emek vermekteyiz. Bu bağlamda Halk Oyunları branşımıza 2015 yılında 100.000 TL üzerinde yatırım yatık. Bundan sonraki süreç te de Halk Oyunları branşına her türlü desteği vermeye devam edeceğiz'' dedi.

        İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'nın konuşmasının ardından Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'ya plaket hediye etti.

        (MT-SD-Y)

        07.01.2016 15:32:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler