Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARTAL'DA 'SAĞLIK İÇİN HAREKET ET' YÜRÜYÜŞÜ

        İSTANBUL (İHA) - Kartal'da düzenlenen 'Sağlık İçin Hareket Et' yürüyüşünde vatandaşlar, sağlıklı bir yaşama destek olmak, hareket etmenin ve dengeli beslenmenin önemini vurgulamak için yürüdü.

        Kartal Belediyesi, İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün düzenlediği ve Kartal Toplum Sağlığı Merkezi'nin koordinasyonunda gerçekleşen 'Sağlık İçin Hareket Et' temalı yeni yıl yürüyüşüne destek verdi. Kartallılar, yürüyüşe büyük ilgi gösterdi.

        Yürüyüşe, Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Sevin Köker ve çalışanların yanısıra Kartal, Pendik, Tuzla, Adalar ve Sultanbeyli Toplum Sağlığı Merkezlerinin başkanları ve çalışanları da katıldı. Kartal Adalar Motor İskelesi'nde toplanan Kartallılar, sağlıklı bir yaşama destek olmak, hareket etmenin ve dengeli beslenmenin önemini vurgulamak için yürüdü. Katılımın yoğun olduğu ve spor eğitmeni eşliğinde ısınma hareketleriyle başlayan yürüyüşte 7'den 70'e Kartallılar, havanın açık olmasından da faydalanarak hem keyifli bir yürüyüş gerçekleştirdiler hem de sağlıklı yaşama dikkat çektiler.

        Ellerinde 'Sağlıklı beslen, hareket et, hayatına gelir lezzet' ve 'Şişmanlık kaderiniz değil' gibi sloganların yer aldığı pankartlar taşıyan Kartallılar, yürüyüşü yine spor eğitmeninin yaptırdığı soğuma hareketleriyle noktaladılar.

        (HÇ-ÖK-Y)

        12.01.2016 15:26:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler