Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAKIRKÖY BELEDİYESİ'NDEN ÜCRETSİZ SPOR KURSLARI

        İSTANBUL (İHA) - Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz spor kursları başlıyor.

        Spora desteğini sürdüren Bakırköy Belediyesi'nin düzenlediği ücretsiz spor kursları başlıyor. 16 Ocak'ta başlayacak olan futbol, basketbol ve voleybol kursları Bakırköylü 7-14 yaş arası çocuklara ücretsiz verilecek.

        "Bakırköy'de spor yapmayan çocuk kalmasın" parolasıyla spor okullarını başlattıklarını ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, "Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği gibi; 'Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur' sözünden hareketle Bakırköy'de spor yapmayan çocuğumuz kalmasın istiyoruz. Buradaki amacımız hem çocuklarımızı evde bilgisayar başından kurtarıp spora kazandırmak hem de milli takımlara varacak düzeyde sporcu yetiştirmek. Bu amaçla Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nde 16 Ocak'tan başlayarak 6'şar haftalık periyotlarla ücretsiz basketbol, futbol ve voleybol kursları açıyoruz. Haftada iki gün dersler olacak. Önümüzdeki günlerde bu branşlara başta tenis ve yüzme olmak üzere diğer branşları da ekleyeceğiz. Uzman spor hocalarımız nezaretinde sürecek derslere katılmak isteyen çocuklarımızın velileri 414 96 34 veya 414 97 77 numaralı telefonlardan bilgi alabilirler" dedi.

        (HÇ-ÖK-Y)

        14.01.2016 10:54:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler