Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2016 BAKIRKÖY İLÇE SATRANÇ BİRİNCİSİ CİHAN ZÜMRÜT OLDU

        İSTANBUL (İHA) - Bakırköy Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Bakırköy İlçe Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen 2016 Bakırköy İlçe Birinciliği Turnuvası'nda Cihan Zümrüt birinci oldu.

        Bakırköy Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Bakırköy İlçe Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen ve 2 gün süren 2016 Bakırköy İlçe Birinciliği Turnuvası sona erdi.

        Bakırköy Belediyesi Ataköylüler Evi'nde gerçekleştirilen turnuvada Cihan Zümrüt 2016 Bakırköy İlçe Birincisi unvanını kazandı. Zümrüt, 6 tur üzerinden yapılan müsabakalarda 6 galibiyet alarak turnuvayı tamamladı.

        Turnuvanın açılışında yer alan ve tüm sporculara başarılar dileyen Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, "Satranç sporuna geçmiş yıllarda olduğu gibi desteğimizi hep vereceğiz. Satranç sporunu özellikle zihni geliştirdiği için önemsiyor ve satranca olan desteğimizin devam edeceğinin sözünü veriyorum" dedi.

        Son turda dede-torun (Ahmet Arda Dalyancı-Bülent Dalyancı) eşleşmesinin de yaşandığı turnuvada sıralama şu şekilde oluştu: Birinci Cihan Zümrüt, ikinci Servet İsmail Çalık, üçüncü Cem Berk.

        (HÇ-SO-Y)

        28.01.2016 09:14:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler