Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TURHAL MÜFTÜLÜĞÜN'DEN BELGE TÖRENİ

        ÖZKAN ARAZ

        TOKAT (İHA) - Turhal Müftülüğü'nce düzenlenen "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu"na katılan imam hatip ve müezzin kayyımlar için belge töreni yapıldı.

        İlçe Müftüsü Mehmet Akpınar'ın da hazır bulunduğu belge töreninde kursa katılan 16 personele Turhal Kaymakamı Bünyamin Yıldız tarafından belgeleri verildi. Belge töreninde bir konuşma yapan Kaymakam Bünyamin Yıldız, "Son yıllarda Diyanet İşleri Başkanlığımızın çok güzel faaliyetlerine şahit oluyoruz. En fazla eğitime ihtiyacı olanlar sizler yani Diyanet İşleri Başkanlığı personellerisiniz. Çünkü sizler sadece bir memuriyet yapmıyorsunuz. Bunu dışında çok daha ciddi çok daha önemli görevleriniz var. Bu görevleri hakkıyla ifa edebilmek için mutlaka eğitime de ihtiyaç var. Bu organizasyonda emeği geçenleri kutluyor, sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

        Yapılan konuşmanın ardından hizmet içi eğitim kurslarına katılan personellere kurs katılım belgeleri verildi.

        (SAM-SLH-Y)

        26.02.2016 11:55:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler