Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOLCU DURAĞI AÇILDI

        AHMET KARDEŞ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde halk arasında mavi minibüsler olarak bilinen Akarsu Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi'nin yolcu bekleme durağının açılışı törenle yapıldı.

        Çerkezköy ilçesi Cumhuriyet mahallesinde yapılan yolcu durağının açılışında konuşan Akarsu Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Mustafa As, kooperatif olarak 1992 yılından bu yana şehir içi yolcu taşımacılığı yaptıklarını hatırlattı. Mustafa As, "Tepe Emlak Konutları giriş ve çıkış güzergahımızı değiştirerek eski durak tarafından çıkış ve giriş yaparak ana yol güzergahında bulunan konut sakinlerinin de hizmetlerimizden daha iyi yararlanmasını sağladık. Çerkezköy sanayi kenti olması dolayısıyla her geçen gün gelişerek büyümekte ve devamlı artan nüfusu karşısında da biz halkımıza en iyi şekilde hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Bizim en büyük sıkıntımız şehir içinde birkaç durak dışında durak olmaması. Durak sıkıntısı çektiğimiz öncelikli yerler ise Atatürk ve Öztrak Caddesidir. Bu caddelere belirli noktalarda yolcu duraklarının acilen konulmasını talep ediyoruz. İndi bindileri de artık duraklardan yapma zamanı geldiğini düşünüyoruz. Bu konuda Belediyemizin de bizlere yardımcı olmasının istiyoruz" dedi.

        Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise, "Çerkezköy'ün durumu belli. Devamlı artan nüfusumuzla birlikte yeni yeni yapılaşma ve gelişme karşısında sizin bu mahalledeki durak yerinizi buraya yapmayı uygun gördük. Ulaşım konusu her ne kadar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin meselesi olsa da bizde bu konuda üzerimize düşeni yapıyoruz" diye konuştu.

        (AK-MEF-Y)

        01.03.2016 18:51:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler