Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ YÖNETİMİ KAZADA YARALANAN BELEDİYE BAŞKANI ATAK'I ZİYARET ETTİ

        YASİN CAN

        AKSARAY (İHA) - AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geçtiğimiz hafta trafik kazasında yaralanan Ağaçören İlçe Belediye Başkanı Tuncay Atak'ı hastanede ziyaret etti.

        Kazanın ardından Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Ankara Numune Hastanesi'ne kaldırılan Belediye Başkanı Tuncay Atak, burada tedavi altına alındı. İlçe Belediye Başkanı Atak'ın Ankara'ya sevk olmasının ardından AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara Numune Hastanesi'ne giderek Belediye Başkanı Atak'ı ziyaret etti.

        AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Atak'ın doktorları ile görüştüklerini belirterek, durumunun iyi olduğunu söyledi.

        (YC-AH-Y)

        09.03.2016 16:56:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler