Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ VAKFI'NDAN EMNİYET MÜDÜRÜ ÇETİNER'E ZİYARET

        İSTANBUL (İHA) - Muş Vakfı Başkanı Dr. Orhan Sami Gültekin, İstanbul Bakırköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Çetiner'i ziyaret etti.

        Muş Vakfı Başkanı Dr. Orhan Sami Gültekin ile birlikte Muş'lu hayırsever iş adamı Mehmet Şah Dursun, 4 -10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Bakırköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Çetiner'i ziyaret etti. Gültekin, Çetiner'e görevinde başarılar diledi.

        4 -10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla ziyarette bulunduklarını belirten Muş Vakfı Başkanı Dr. Orhan Sami Gültekin, Muş'lu olan Özkan'la birlikte çalışan bir müdürü ziyaret edip kendileri ile tanışmaktan çok mutlu olduklarını belirtti. Bir vali ve kaymakam çocuğu olarak polis teşkilatının nasıl zor şartlar altında çalıştıklarına bizzat şahit olduğunu söyleyen Gültekin, "Bu vesileyle Polis Teşkilatı mensuplarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, hâlihazırda görevi başında bulunan teşkilat mensuplarımıza da sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum" dedi

        Muş Vakfı Başkanı ve ekibinin ziyaretinden çok mutlu olduğunu belirten Bakırköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Çetiner, kendilerine teşekkür etti. Isparta Valisi Vahdetten Özkan ile çok uzun süre çalıştıklarını, kendisinin üstünde çok emekleri olduğunu söyleyen Çetiner, önümüzdeki günlerde Muş Vakfı'nda eğitim gören öğrencileri ziyaret edip kendileri ile yakinen ilgileneceğini ve onlara imkânlar dâhilinde ellerinden gelen hür türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti.

        Hayırsever iş adamı Mehmet Şah Dursun ise, herkesin kardeş olduğunu, birlik ve beraberlik içerisinde yaşaması gerektiğini, herkesin birbirine sahip çıkmasını gerektiğini söyledi.

        (OK-Y)

        10.04.2016 11:17:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler