Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN AKGÜN: "KOMŞU BELEDİYELER MUTLAKA KOORDİNELİ ÇALIŞMALI"

        İSTANBUL (İHA) - Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bölge belediyelerinin kendi aralarında koordinasyonunun şart olduğunu söyledi. Yapılan hizmet ve yatırımların sadece ilçe sınırlarıyla sınırlı olmaması gerektiğini belirten Dr. Akgün, "Bölgesel planlamayı ve gelecekte bölgenin alacağı hali, büyümeyi göz önüne alarak hizmette bulunmalıyız. Bunun için birbirine yakın belediye başkanları olarak mutlaka birlikte çalışmalıyız. Bizler de zaten öyle yapıyoruz" dedi.

        İstanbul 3. Bölge CHP'li belediye başkanları ile Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın ev sahipliğinde bir araya geldikleri son toplantıyı değerlendiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Akgün şöyle konuştu: "Elbette yerellik ve yerel demokrasi önce kendi sınırlarında hizmet üretmeyi ve kendi insanını mutlu etmeyi gerektirir. Kendi sınırlarındaki insanı mutlu edemezsen, dışarıya da açılamazsın. Ama komşu belediyeler mutlaka diğeriyle birlikte çalışmalı, hizmeti ve yatırımları belli bir kalite ve standartta tutabilmek için koordinasyon şart. Komşu ilçenin hizmeti, yatırımı, yönetim anlayışı diğer ilçeyi de etkiler. Hizmetin bütünlüğü ve standardın yükseltilmesi koordinasyonla olur. Bizler, sürekli bir araya geliyor ve yaptığımız çalışmaları, plan ve projelerimizi değerlendiriyoruz. Çok yararlı toplantılar oluyor, değerli başkanlarımla birbirimizin deneyim ve ufkundan yararlanıyoruz."

        (HÇ-ÖK-Y)

        26.04.2016 12:46:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler