Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ETSO HEYETİ 'YATIRIMCI GÜNÜ ETKİNLİĞİ'NE' KATILDI

        KORAY USTABAŞI

        EDİRNE (İHA) - Bulgaristan'ın Burgas ilinde Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Cumhuriyeti Sofya Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği işbirliğinde gerçekleştirilen "Yatırımcı Günü" etkinliğine Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt katıldı.

        Etkinlik öncesinde Burgas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tzanko Ivanov'u ziyaret eden Zıpkınkurt, Sınırötesi İşbirliği Programı kapsamında ortak başvurusu yapılan proje ve işbirlikleri hakkında görüşmelerde bulundu.

        Bulgaristan'da yatırım ortamı ve vergi politikaları hakkında Türk yatırımcılara yönelik bilgilendirmelerin yapıldığı Yatırımcı Günü etkinliğine Türkiye'nin ve Bulgaristan'ın çeşitli illerinden işadamları katıldı. Açılış konuşmalarını Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fikret İnce, Sofya Ticaret Başmüşaviri Emrah Sazak ve Burgas Başkonsolosu Niyazi Evren Akyol'un yaptığı toplantıda Bulgaristan'da yatırımı bulunan veya yatırım yapmayı planlayan birçok işadamı yetkililerle birebir görüşerek yaşadıkları sorunları anlatma fırsatı buldu.

        Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zıpkınkurt toplantı süresince etkinliğe katılım sağlayan yetkililer ve işadamları ile temaslarda bulundu.

        (KU-MEF-Y)

        27.04.2016 17:04:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler