Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞİŞLİ MYO'DAN GAZİANTEP'E 3 BİN KİTAP

        İSTANBUL (İHA) - "Hayaller ve Kitaplar" projesi kapsamında TOBB Fen Lisesi Kütüphanesi'ne, İstanbul Şişli Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Nesibe Yazgan Uslu ve öğrencisi Büşra Okur öncülüğünde İstanbul'da toplanan kitaplar teslim edildi. Okula bağışlanan üç bin kitap, TOBB Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından okul kütüphanesine yerleştirildi.

        "Hayaller ve Kitaplar" projesi kapsamında TOBB Fen Lisesi Kütüphanesi'nde tören düzenlendi. Törene İstanbul Şişli Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Nesibe Yazgan Uslu ile öğrencisi Büşra Okur, TOBB Fen Lisesi Kurucu Müdürü ve Memur-Sen Başkanı Ahmet Gök, TOBB Fen Lisesi Okul Müdürü Mehmet Şimşek, Okul öğretmen ve öğrencileri ile birlikte davetliler katıldı.

        Törenin açılış konuşmasında Okul Müdürü Mehmet Şimşek, İstanbul Şişli Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Nesibe Yazgan Uslu ve öğrenci Büşra Okur'a teşekkür ederek okullarının yeni olduğunu belirtti. Şimşek, okullarının en önemli ihtiyaçlarından birisi olarak kütüphaneyi gördüklerini ve hemen kütüphane kurma çalışmalarına başladıklarını ifade etti. Çalışmalar sırasında bin civarında kitap aldıklarını belirten Okul Müdürü Mehmet Şimşek "Hayaller ve Kitaplar" projesi ile birlikte toplamda 4 bin 500 civarında kütüphaneye kitap kazandırdıklarını ve bu rakamın mutluluk verici olduğunu söyledi.

        Kurucu Okul Müdürü Ahmet Gök, Okul Müdürü Mehmet Şimşek ve Müdür Baş Yardımcısı Yunus Deveci tarafından İstanbul Şişli Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Nesibe Yazgan Uslu ile öğrencisi Büşra Okur'a plaketleri takdim edildi.

        İstanbul Şişli Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Nesibe Yazgan Uslu, bu kampanyayı başlattıklarında kitaplardan gerçek manada istifade edecek bir yere gitmesi için araştırma yaptıklarını ve araştırma sonrasında Gaziantep TOBB Fen Lisesi'ni seçtiklerini ifade etti. Gaziantep'e gelince seçimlerinin ne kadar isabetli olduğunu, okul idareci ve öğretmenlerinin gayretli çalışmalarını yakından görüldüğünü ve özellikle 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması'nda birincinin bu okuldan çıkmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek teşekkür etti.

        (ERZ-AA-ÖZ-Y)

        04.05.2016 12:10:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler