Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP MİLLETVEKİLİ ASLANOĞLU KABRİ BAŞINDA ANILDI

        - AKGÜN: "ASLANOĞLU ÖRNEK BİR SİYASETÇİYDİ"

        İSTANBUL (İHA) - CHP Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu, vefatının ikinci yılında kabri başında anıldı.

        22. ve 23. Dönem Malatya Milletvekili olarak TBMM'de görev yapan 24. dönem İstanbul Milletvekilliği görevini sürdürürken yaşamını yitiren CHP Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu kabri başında anıldı.

        Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun Büyükçekmece Yeni Mezarlık'taki kabri başında gerçekleştirilen anma töreninde mevlit okutuldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Mevlüt ağabey, çalışkanlığı, dürüstlüğü ve mütevazi kişiliğiyle örnek bir siyasetçiydi. Dur durak bilmeden çalışan tam bir halk adamıydı. Yaptığı hizmetler asla unutulmayacaktır. Saygı ve özlemle anıyor, yüce Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

        KATILIM YOĞUN OLDU

        Anma törenine Mevlüt Aslanoğlu'nun oğlu Erdem Aslanoğlu, CHP Meclis Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, Eski CHP İstanbul milletvekilleri Süleyman Çelebi, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, vatandaşlar katıldı.

        (EY-ÖK-Y)

        16.05.2016 14:09:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler