Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "AİLEMLE SPOR YAPIYORUM'' PROJESİ TANITILDI

        MALATYA (İHA) - Ailemle Spor Yapıyorum projesinin tanıtım toplantısı Malatya Battalgazi Gazi İlkokulunda yapıldı.

        Spor Genel Müdürlüğü'nün sağlıklı bir toplum oluşturmak için ailelerin spor yapmasını sağlamak, beden ve ruh sağlığını geliştirmek, sosyal medyanın yoğun kullanıldığı toplum hayatında yetişkinlerin bilgisayar, tablet ve telefon başında geçirdikleri hareketsiz zaman dilimini en aza indirmek gibi nedenlerle düzenlendiği Ailemle Spor Yapıyorum' projesi faaliyete geçirildi. İl Spor Merkezlerinde başlatılan projenin tanıtımı ise Malatya Battalgazi Gazi İlkokulu'nda yapıldı. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Uzmanları tarafından Gazi İlkokulu'nda çocuklara, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın velilere hitaben yazdığı ve Ailemle Spor Yapıyorum projesini tanıtan mektuplar teslim edildi.

        Afişler Okulun panosuna asıldığı programda, çocukların aileleri ile birlikte yaz aylarında spora teşvik edilmesine yönelik söyleşide bulunuldu.

        (MT-SD-Y)

        01.06.2016 16:40:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler