Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HARÜSEM, GAZİANTEP BELEDİYESİ PERSONELİNE BİYOSİDAL EĞİTİMİ VERDİ

        ŞANLIURFA (İHA) - Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü (HARÜSEM) tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Eyyubiye, Haliliye ve Karaköprü Belediyesi personeline Biyosidal eğitimi verildi.

        Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde Biyoloji bölümünde görevli Yrd. Doç. Dr. Şahin Toprak tarafından verilen eğitimde, ilk yardım, kişisel koruyucu donanım, biyosidal ürünlerin etkileri, uygulama araçları, biyosidal ürünlerin depolanması ve taşınması hakkında teorik ve pratik bilgileri kursiyerlerle paylaşıldı. Ayrıca biyosidal ürünlerin insan ve çevre sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerinin üzerinde durulurken haşereler ile mücadelede alternatif çözümler tartışıldı. Bu tür eğitim programlarının devam edeceğini dile getiren HARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Celal Ağan, "Üniversite olarak belli bir eğitimden ziyade uzman hocalarımızın olduğu her konuda ve sürekli olarak toplumu bilgilendirmek için kurslarımız devam edecek. HARÜSEM olarak daima eğitim sürekli eğitim felsefesiyle hareket ediyoruz. İhtiyaç duyulan birçok konuda bu tür eğitimlerimiz devam edecektir" dedi.

        HARÜSEM tarafından verilen iki günlük eğitime Gaziantep ve Şanlıurfa'dan toplam 96 kişi katıldı.

        (Şİ-SD-Y)

        03.06.2016 17:59:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler