Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT'TA "MASA TENİSİ TERFİ LİGİ" FİNAL MAÇLARI İLE SONA ERDİ

        NURHAN İÇMEZ

        TOKAT (İHA) - Tokat'ta yapılan "Masa Tenisi Terfi Ligi" müsabakaları final maçlarında Masa Tenisi 2. Ligi'ne çıkan takımlar belirlendi.

        Tokat Ali Yücel Spor Salonu'nda 53 ilden 39 erkek, 21 bayan takımı olmak üzere yaklaşık 350 sporcunun katılımları ile 3 gün süren "Masa Tenisi Terfi Ligi" müsabakaları final serisinde 2016-2017 sezonunda Masa Tenisi 2.Ligi'nde mücadele edecek olan takımlar belirlendi. Final Serisi sonunda düzenlenen kupa töreni ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Karaca, Tahsin Ergül ve Şube Müdürleri tarafından bay-bayan kategorilerinde dereceye giren takımların kupa ve madalyaları takdim edildi. Bayan sıralamasında 2. lige çıkan takımlar 1. İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, 2. 1955 Batman Belediye Spor Kulübü, 3. Denizli Tan Halkoyunları Spor Kulübü, 4. Ankara Yeni Mahalle Spor Kulübü. Erkek takım sıralamasında ise 2. lige çıkan takımlar 1. Malatya Yeşilyurt Belediye Spor Kulübü, 2. İzmir Altınordu Spor Kulübü, 3. Muğla Spor Kulübü, 4. İstanbul Beyoğlu Spor Kulübü oldu.

        (Nİ-SLH-Y)

        14.06.2016 09:16:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler