Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇOCUKLAR NAZIM HİKMET BÜYÜKADA YAZ KAMPI'NDA HEM EĞLENECEK, HEM ÖĞRENECEK

        - TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN GELEN ÇOCUKLAR ADALAR KARTAL SOSYAL TESİSLERİ'NDE KAMP YAPTI

        MURAT AKIN - MUSTAFA BİÇER

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediyesi tarafından çocukların yaz tatillerini değerlendirmesi amacıyla düzenlenen Nazım Hikmet Büyükada Yaz Kampı'na Türkiye'nin faklı noktalarından çok sayıda çocuk katıldı.

        Türkiye'nin dört bir yanından gelen çocuklar Adalar Kartal Sosyal Tesisleri'nde kamp yaptı. Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen Nazım Hikmet Büyükada Yaz Kampı'nda buluşan 55 çocuk kampta resim, ritim atölyesi, drama, yaratıcı okuma,masal, barış eğitimi,yüzme, fotoğraf atölyesi gibi aktiviteler de yer alacak.

        Yaz tatillerini hem eğlenerek hem öğrenerek geçirecek olan çocuklar kampta keyifli vakit geçirecek. 12 gün sürecek olan kampta Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi Gençlik ve Çocuk Orkestrası, kamp alanında "Hoşgeldiniz Konseri" verdi.

        "SOSYAL ETKİNLİKLERİ DESTEKLEMEK GÖREVİMİZ"

        Kampta yer alan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan burada yaptığı konuşmada Kartal Belediyesi olarak bu tür etkinlikleri desteklemenin görevlerini olduğunu belirterek, "Yurdun dört bir tarafından hiç denizi görmemiş, yaz tatili bilmeyen, yurdun değişik yörelerinden getirdiğimiz çocukları tesislerimizde ağırlıyoruz. Onlar burada hoş vakit geçirerek, çevre edinerek, bulundukları ortamdan çıkıp değişik ortamlarda nasıl davranmaları gerektiğini öğreniyor. Havuza nasıl girilir, onun gibi etkinliklere katılıp burada sosyal bir ortam oluşturuyorlar.Amacımız çocuklarımıza burada bir deniz kültürü aşılayabilmek. Kartal Belediyesi olarak yurdun dört bir tarafından gelen bu çocuklara, hem sosyal yolla, hem kültürel yolla, hem de bu çocukları zihinsel ve bedensel gelişimlerine hizmet verebilecek alanlar yaratmak için bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Biz de bu tür etkinlikleri belediye olarak destekliyoruz ve görevimiz olduğuna inanıyoruz" şeklinde konuştu.

        (MB-HB-FD-Y)

        21.06.2016 10:50:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler