Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akkiseliler şenliğe davet etti

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ahırlı ilçesine bağlı Akkise Mahallesinde bu yıl 16'ncısı düzenlenecek bahar şenliklerinin programı belli oldu.

        16. Akkise Bahar Şenlikleri'nin tanıtımının yapıldığı iftar programına Akkise Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nedim Selek, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, dernek yönetimi, muhtarlar ve basın mensupları katıldı. Dernek başkanı Nedim Selek yaptığı açıklamasında, "9-10 Temmuz tarihlerinde mahallemizdeki yaylada yapacağımız şenliğimiz tam bir dostluk, kardeşlik, akraba bağlılığı, sevgi, muhabbet ve sosyal etkinliklerle icra edilecektir. Bu etkinlikte tüm Akkiseli hemşehrilerimizi görmek istiyoruz. Akkise ve Akkise dışında yaşayan yurt içi ve yurt dışında yaşayan tüm hemşehrilerimizi sılayı rahim buluşmasına davet ediyorum. Her yıl daha da etkin ve verimli geçen şenliğimize Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkıları da olacaktır" dedi.

        (İHA-İP-Y)

        01.07.2016 15:35:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler