Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankaralıların yaz eğlencesi 'Mahalle Panayırları'

        - Çoluk çocuk herkesin yeni neşesi oldu

        (Fotoğraflı)

        Goncagül Özcan

        ANKARA (İHA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel yaz eğlence programlarından 'Mahalle Panayırları', başta çocuklar olmak üzere tüm vatandaşların ortak neşesi olmaya devam ediyor.

        Tatilini Ankara'da geçiren Başkentliler yaz akşamlarını 'Mahalle Panayırları' ile geçiriyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde Ramazan ayının başlamasıyla birlikte önce Nallıhan ilçesinde kurulan Mahalle Panayırları, bu yıl iki farklı koldan Başkenti gezerek, başta çocuklar olmak üzere tüm vatandaşların ortak eğlencesi oluyor.

        Haziran ayının her gecesi farklı bir ilçede sunulan gösterilerle geçen panayırlar, Temmuz ayı sonuna kadar Elmadağ, Kalecik, Akyurt, Çubuk, Sincan, Etimesgut, Polatlı ve Haymana ilçelerinde vatandaşlarla buluşmayı sürdürecek. Okulların kapanmasının ardından, mahallelerinde açılan panayıra akın eden çocuklar, Etiyopya Akrobasi Grubu ile Moğolistan Sirki'nin gösterileri, yüz boyama aktiviteleri, mekanik ve şişme oyuncakla mini go-kartta binip tatilin keyfini çıkarıyorlar. Düzenlenen çekilişlerle, çocuklara hediyelerin de verildiği panayırlar, yaz aylarında Başkentlilere tatil keyfi yaşatmayı sürdürecek.

        Mahalle Panayırları programları

        Başkenti iki farklı koldan ilçe ilçe dolaşarak, çocuklara eğlenceyi götüren Mahalle Panayırları'nın, 12 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasındaki programı şöyle:

        12-15 Temmuz- Elmadağ (Şehit Sertaç Uzuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bahçesi), 16-20 Temmuz- Kalecik (GSGM Spor Salonu Yanı), 21-25 Temmuz -Akyurt (Çarşamba Pazar Yeri), 26- 30 Temmuz- Çubuk (Yıldırım Beyazıt İlkokulu Bahçesi).

        İkinci grup ise şöyle: 13-17 Temmuz- Sincan (İstiklal Mahallesi Pazar Yeri- Temelli), 18-22 Temmuz-Etimesgut (Yurtçu Kapalı Pazar Yeri- Yapracık), 23-27 Temmuz- Polatlı (13 Eylül Ortaokulu Bahçesi), 28 Temmuz - 1 Ağustos- Haymana (Milli Eğitim Müdürlüğü Bahçesi).

        (GNC-CO-Y)

        13.07.2016 10:39:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler