Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye'nin en büyük 'Bahçe Market'i Alibeyköy'de

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Avrupa ülkelerinde sık sık görmeye alışık olduğumuz Garden Center Modelinin ilk ve tek örneği olan 'Bahçe Market', Alibeyköy'de 300 dönüm arazide kurulu olan fidanlık içinde vatandaşlara hizmet veriyor.

        Avrupa ülkelerinde sık sık görmeye alışık olduğumuz Garden Center Modelinin ilk ve tek örneği olan 'Bahçe Market'te, Alibeyköy'de kuruldu. Bahçe Market'i ziyaret edenler bahçeye dair herşeyi bulabiliyor. Bahçe Market'in en önemli özelliği sadece en kaliteli bitkiler ve tüm bahçe ekipmanlarının satışa sunuluyor olması. Yaklaşık 2 bin'in üzerinde ürünle oldukça geniş bir ürün yelpazesi var. Market, istediğiniz bir çok çiçek türüne rahatlıkla ulaşma imkanı sağlıyor. Markette, bin 200 metrekare kapalı alan, 4 bin metrekare açık alanda iç mekan ve dış mekan süs bitkileri bulunuyor. Bahçemarket'te ev için alınmak istenen z çiçeklerin yanı sıra, bahçeler için 4 metre büyüklüğünde bir oya ağacı, bir çınar ağacı ya da yetişkin bir ıhlamur ağacını bulmak mümkün. Bahçe Markete gelen vatandaşlar ,profesyonel anlamda tüm ekipmanların yanında hobi bahçıvanlığı için renkli çiçekli önlükler, şapkalar, eldivenler ve bahçe ile ilgili her şeyi bulabilecek. Ayrıca su ihtiyacını gerekli ölçüde kullanan akıllı saksılardan, minyatür bahçelere, bonsailere kadar çok farklı alternatifi bir arada bahçemarkette bulmak mümkün. Vatandaşların evlerine aldıkları çiçeklered tercihleri genellikle evler için menekşe, orkide, kaktüs, açelya, balkonlar için sardunya ve petunya, begonya olurken, n bahçeler için gül, ortanca, papatya, çuha çiçeği tercih ediliyor. Çit bitkilerinden ise; defne, leylandi, ligüstrüm, kartopu, taflan en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

        Çocuklarınızla birlikte doğayla iç içe vakit geçiriliyor

        Anneler günü, öğretmenler günü gibi özel günleri de unutmayan Bahçe Markette, özel günlerde tüm ürünlerde % 15 indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca bahçede , içerisinde cam bir seradan oluşan kafeteryası ve çocuk parkı ile çocuklarınızla beraber doğanın içinde keyifli vakit geçirebilmek için tasarlanmış alanlar da mevcut . 'Mini Bahçe Market' konsepti ile yaygınlaşarak İstanbul'un bir çok bölgesinde açılan mini marketleri, Florya, Zincirlikuyu, Sarıyer, Göztepe, Hıdiv Korusu, Emirgan Korusu, Karacaahmet, Pendik bölgelerinde vatandaşlar ziyaret edebilecek.

        (ÖK-ÖK-Y)

        15.07.2016 13:52:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler