Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekkeköy Belediyesi tempo artırdı

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Hızlı ve tempolu çalışmamız ile 'Tarihin doğduğu kent' sloganıyla çıktığımız tanıtım yolunda ilçemizi en güzel şekilde 2017 olimpiyatlarına hazırlamış olacağız" dedi.

        Tekkeköy'ün her bölgesinde devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını kat kat arttırdıklarını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Yağmursuyu, kanalizasyon, içme suyu, doğalgaz, elektrik, internet gibi alt yapısı tamamlanan yollardaki çalışmalarımızı daha da hızlandırdık. Ondokuzmayıs, Hürriyet, Gökçe, Altınkaya, Çinik, Kutlukent, Büyüklü Mahallelerimizde alt yapısı tamamlanan sokak ve caddelerimizde yol genişletme, imar yolu açılması, beton yol, taş parke, sıcak asfalt çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Özellikle yollarımızın yanında tüm kaldırımlarımıza engelli rampası, engelli şeritleri yaparak ilçemizdeki engelleri ortadan kaldırmaya çalıyoruz. İlçemiz merkezindeki tüm yollarımızı en güzel duruma dönüştürürken ilçemizi yeşillendirmeyi de unutmuyoruz. Tüm yaptığımız yeni yolların etrafındaki kaldırımlara ağaç dikerek hızlı şehirleşmenin yanında estetik bakımdan güzel ve oksijeni bol ortamlar oluşturuyoruz. Yine bunların yanında köyden mahalleye dönen yeni mahallelerimizde de her alanda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hızlı ve tempolu çalışmamız ile 'Tarihin doğduğu kent' sloganıyla çıktığımız tanıtım yolunda ilçemizi en güzel şekilde 2017 olimpiyatlarına hazırlamış olacağız" şeklinde konuştu.

        İlçe merkezindeki alt yapı ağı tamamlanan tüm ara sokaklarda tek tek çalışma yaptıklarını belirten Başkan Togar, "İlçemiz merkezini adeta yeniden imar ettik. Yeni imar yolları açtık. İlçe merkezimizdeki ana caddemizin yolunu modern bir görünüme büründürdük. Meydanımızı ilçemize yaraşır şekle soktuk. Büyükşehir Belediyemiz ve diğer kurum ve kuruluşlarla diyalog içinde koordineli bir biçimde hareket ederek merkezdeki kanalizasyon, doğalgaz içme suyu ve yağmur suyu gibi alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol ve kaldırım çalışmalarını tamamladık. Yine yeni açılan sokak ve caddelerimizin aydınlatılmasını da sağladık. Tekkeköy her gün daha da değişiyor, gelişiyor ve güzelleşiyor" diye konuştu.

        (SAM-SLH-Y)

        22.08.2016 16:34:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler