Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tuzlukçu ilçesi prestij caddelerine kavuştu

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, Tuzlukçu'da gerçekleştirdiği prestij cadde çalışmalarını tamamlayarak ilçeye asfaltı, kaldırımı, refüjü ile örnek caddeler kazandırdı.

        Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Konya'nın tüm ilçelerine prestij cadde kazandırma çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya'nın sadece şehir merkezi ile değil, 31 ilçesi ile birlikte topyekün kalkınmasına yönelik yatırımlar yaptıklarını belirterek, bu kapsamda su, kanalizasyon, şehir konakları, mahalle parkları, tarımsal destekler gibi çok sayıda yatırımın yanında her ilçede ana cadde düzenlemelerini hayata geçirdiklerini dile getirdi. İlçe merkezlerinde yapılan düzenlemelerde asfaltı, kaldırımı, refüjü, su ve kanalizasyon hattı, yağmur suyu drenaj hattıyla örnek caddeler oluşturduklarını vurgulayan Başkan Akyürek, Tuzlukçu ilçesinde 4 caddede yaptıkları çalışmaları tamamladıklarını ifade etti.

        Tuzlukçu İlçesi Atatürk, Mithatpaşa, Nasreddin Hoca ve Celal Şen caddelerini örnek hale getirdiklerini vurgulayan Başkan Akyürek, 2 milyon 50 bin liraya mal olan yatırımın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

        (İHA-AH-Y)

        27.09.2016 16:49:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler