Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trafik kazasında yaralanan Belediye Başkanı Karakaya görevine başladı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türk

        ÇANKIRI (İHA) - Geçirdiği trafik kazasında yaralanan Çankırı'nın Şabanözü İlçe Belediye Başkanı Mustafa Karakaya göreve başladı.

        Ankara'nın Çubuk ilçesi yakınlarında geçtiğimiz ay meydana gelen trafik kazasında, Başkan Karakaya'nın makam aracı ile traktör çarpışmış, kazada Başkan Karakaya ile birlikte 6 kişi yaralanmıştı.

        Hurdaya dönen araçtan yaralı olarak kurtulan Karakaya, tedavi gördüğü Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden taburcu olarak görevi başına döndü. Karakaya, mesaisinin ilk gününde belediye önünde kurban kestirip dua etti.

        Geçirdiği kazanın ardından yeniden görevi başına dönmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Mustafa Karakaya, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da adil yönetim anlayışıyla Şabanözü'nün hizmetinde olduğunu kaydetti.

        Belediye Başkanı Mustafa Karakaya, kaza süreci ve sonrasında kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

        (MT-BÖ)

        17.10.2016 13:14:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler