Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şile'de toplu açılış töreni

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Şile'de Hacıllı Mahallesi'nde yapılan ve temeli atılan yatırımların toplu açılış töreni yapıldı. Açılışta konuşan Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, "Doğalgazın Şile'ye geleceğine bile kimse inanmıyordu. Şile yolumuz çift şeritli yol oldu, on sene de 2 milyar liralık yatırım yapıldı. Şükürler olsun ki sözlerimizi tutabildik" dedi.

        Şile Kaymakamı Salih Yüce, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, meclis üyeleri, civar köy muhtarları ve vatandaşların katılımı ile Hacıllı Mahallesi'nde yapılan ve temeli atılan yatırımların toplu açılışı gerçekleştirildi. Köylülerin ve kendisinin hayalini bile kurmakta zorlandıkları yatırımların mahallelerinde yapılmasından duydukları mutluluğu anlatan Hacıllı Mahalle Muhtarı Selahattin Gözbay, "Hacıllı köyümüz Şile'nin bir ucu, sınır köylerinden birisi, 1950'lerde yapılması istenilen yatırımlar günümüzde yeni yeni yapılmaya başlanıyor. Özellikle yapımına başlanan Hacıllı Köprümüz. Köprümüzün yapımı ile artık çalışmak için köyümüzün dışına çıkan hemşehrilerimiz göç etmek zorunda kalmayacak. Gidiş geliş yapabilecekler ve köyümüzde ikamet edecekler. Bir diğer yatırımlarımızdan ise bu köyde kendimizi bildik bileli su sıkıntımız vardı ve belediyemizin büyük katkıları ile artık her evde şebeke suyumuz var. Özellikle de köyümüze ulaşacağını hayal bile edemediğimiz doğalgaz ve asfalt yol artık köyümüzde. Bu zamana kadar bu köye bir çok siyasetçi geldi. Gelenler her zaman vaatleri verdi oyları aldı gitti. Bir saha ne köyümüze nede civarımıza uğramadı. Artık devrin değiştiğini söyleyebilirim her zaman arkamızda duran, destekçimiz olan yöneticilerimiz var. Bizlere verdikleri sözleri tutan başta Şile Belediye başkanımız Can Tabakoğlu ve yöneticilerimiz olmak üzere köyümüz adına emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

        Hayaldi gerçek oldu

        Açılış öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ise, "Hacıllı Mahallemizde yaptığımız yatırımların açılışını gerçekleştiriyoruz. Muhtarım konuşmalarında dile getirdi ama 2004 yılında seçilerek başa geldiğimizde Şile'nin de hayal edemeyeceği sözleri vererek geldik. Çok şükür ki hemen hepsini tuttuk, doğalgazın Şile'ye geleceğine bile kimse inanmıyordu. Şile yolumuz çift şeritli yol oldu, on sene de 2 milyar liralık yatırım yapıldı. Şükürler olsun ki sözlerimizi tutabildik. Bir zamanlar bu düşünceler hayaldi ama artık hepsi gerçek. Verdiğimiz sözleri tutmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bugün burada Hacıllı Mahallemizde yapılan yatırımlarımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Kütüphane, Sağlık Ocağı, şebeke suyu, asfalt yollar ve Hacıllı Köprüsü. Yapılan hizmetlerimiz Hacıllı Mahallemiz ve hemşehrilerimiz için büyük önem arz ediyor ve bizler de Şile'ye Şileliye hizmet etmekten mutluluk ve gurur duyuyoruz. Yapılan tüm çalışmalarda başta İBB Başkanımız Kadir Topbaş ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz Şile'ye ve Hacıllı'ya hayırlı olsun" diye konuştu.

        Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar birlikte açılış kurdelesini kesti.

        (HK-CC-Y)

        31.10.2016 18:55:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler