Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Didim Belediye Başkanı Atabay, Ataşehir'de toplu açılış törenine katıldı

        - Ataşehir'de 14 merkez hizmete açıldı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Biçer

        İSTANBUL (İHA) - Ataşehir Belediyesi'nin hizmete sunduğu 14 merkezin toplu açılış töreni gerçekleşti. Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, toplu açılış törenine misafir belediye başkanı olarak katıldı.

        Ataşehir Belediyesi yapımını tamamladığı 14 merkezinin açılışını yaptı. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin ev sahipliği yaptığı törene; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte TBMM Başkan Vekili Akif Hamzeçebi, CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ve Seyit Torun, CHP Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Aykut Erdoğdu, Gamze Akkuş İlgezdi, Mahmut Tanal, Dursun Çiçek, Tuncay Özkan, Necati Yılmaz, Engin Altay, Tahsin Tarhan, Mevlüt Dudu, Gürsel Erol, Yakup Akkaya, Mehmet Tüm, CHP İl Başkanı Cemal Canpolat, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Kadıköy eski Belediye Başkanı Selami Öztürk katıldı.

        Açılışa katılan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, "Sayın Genel Başkanımız ve ekibiyle beraber hem Bakırköy'de hem de Ataşehir'de ilçe belediyelerimizin yaptığı çok önemli çalışmalarla ilgili olarak sona gelinmişti, açılışlar yapıldı. Bazılarının temeli atıldı. Tabi ki biz sosyal-demokrat belediye başkanları olarak son derece memnunuz, mutluyuz. İstanbul gibi önemli bir ilimizde, Türkiye'nin en önemli ilinde bu tip faaliyetlerin Cumhuriyet Halk Partili belediyeler tarafından yapılıyor olması bizi gururlandırıyor. Sayın Genel Başkanımızla beraber açılışlara katıldık. Bazı konularda da mütalaalarda da bulunduk kendisiyle öyle bir fırsatımız da oldu" dedi.

        (MB-HK-AŞ-Y)

        27.11.2016 10:05:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler