Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sevgililer Günü hediyeleri arasında artık estetik de yer alıyor

        (Fotoğraflı)

        Abdullah Çibir

        BURSA (İHA) - Kadın ve erkeklerde estetik operasyonlara talebin arttığını ifade eden uzmanlar, 14 Şubat Sevgililer Günü hediyeleri arasında estetik cerrahi ve medikal uygulamalarının da yer aldığını söyledi.

        14 Şubat Sevgililer Günü için hediye alternatifleri arasına estetiğin de girdiğini belirten Estetik Plastik Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Aydın, 'estetik kadın işidir' tabusunun da yıkıldığını ifade etti. Eşlerin birbirlerinin yanında yaşlı görünmek istemediğini, herkesin mükemmel görünmek için farklı yollara başvurduğunu anlatan Aydın, "Sosyal çevrede estetik duruş, genç ve dinamik bir görünümle özdeşleşmiş durumda. Haliyle estetik uygulamalara büyük bir ilgi var. 30 yaş grubundaki eşler birbirlerine lazer epilasyon, botoks, dolgu, cilt yenileme gibi uygulamaları hediye ediyor. 40 yaş grubundaki erkekler ise çocuklarının annesi olan eşlerine teşekkür amaçlı liposuction, karın germe, meme estetiği hediye edebiliyor" dedi.

        Eşlerini saçsız görmek istemeyen kadınlarda artış olduğunu aktaran Op. Dr. Aydın, "Erkekler kadar kadınlar da eşlerine estetik cerrahi operasyonlar hediye edebiliyor. Seyrek dökülme gördüğümüz ve kellik durumu olmayan erkekler için eşlerine saç mezoterapisi ve PRP kombinasyonunu öneriyoruz. Kelleşme olan kişilerde ise tek çözüm saç ekimi. Hastamız eğer saç ekimine uygun bir adaysa bu yönde planlama yapabiliyoruz" diye konuştu.

        (AÇ-MŞ-SÜ-Y)

        12.02.2017 10:59:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler