Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gökçek: "Ankaragücü'ne uzatılan ellerin samimi olması lazım"

        - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek:

        - "Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında CHP ve MHP grubunun Ankaragücü'ne yardım yapılması önergesinin siyasi bir oyun olduğunu düşünüyorum"

        ANKARA (İHA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediye Meclisinde CHP ve MHP gruplarının Ankaragücü'ne yardım yapılmasıyla ilgili önergelerinin siyasi olduğunu belirterek, "Biz, Ankaragücü konusunun siyasi konu olmasına kesinlikle karşıyız. Ankaragücü'ne uzatılan ellerin samimi olması lazım" dedi.

        Melih Gökçek, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bu zamana kadar CHP ve MHP gruplarının Ankaragücü'ne yardım edilmesi konusunda hiçbir önerge vermediklerini kaydederek, olayın siyasi olduğunu ve Meclis Başkanvekilinin oyunu bozduğunu ifade etti. Gökçek, "CHP'li Çankaya ve Yenimahalle, MHP'li Etimesgut ve Polatlı ilçe belediyeleri Ankaragücü'ne birer milyon verirse Büyükşehir de 5 milyon verecekti. Şu ana kadar Ankaragücü'ne tek para veren belediye, Ankara Büyükşehir Belediyesi... Toplam 5 milyon TL..." tweet'lerini attı.

        Gökçek, takipçileriyle şu görüşleri paylaştı:

        "Ankara Büyükşehir Belediye Meclisine şimdiye kadar Ankaragücü'ne yardımla ilgili tek önerge vermeyen CHP ve MHP grupları, bu haftaki Meclisimizde 5 milyon yardım önergesi verdiler...Önerge tamamıyla siyasiydi... Yardım kararı çıkarsa kendileri çıkartmış, çıkmazsa AK Parti engellemiş olacaktı... Meclis Başkanvekilimiz, karşı teklifle oyunu bozdu...

        CHP'li Çankaya ve Yenimahalle, MHP'li Etimesgut ve Polatlı ilçe belediyeleri Ankaragücü'ne birer milyon verirse, Büyükşehir de 5 milyon verecekti. Şu ana kadar Ankaragücü'ne tek para veren belediye, Ankara Büyükşehir Belediyesi... Toplam 5 milyon TL... Biz, Ankaragücü konusunun siyasi konu olmasına kesinlikle karşıyız... Ankaragücü'ne uzatılan ellerin samimi olması lazım. Şimdi bütün belediyeler önümüzdeki ay belediye meclislerinden karar çıkartmalı... Ankaragücü'nün şampiyonluğuna destek olunmalı."

        (SLCK-CC-Y)

        16.03.2017 11:20:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler