Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AHİD Polatlı Şubesi 1 Nisan'da açılıyor

        Hamza Kabasakal

        ANKARA (İHA) - Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği'nin Polatlı Şubesi 1 Nisan'da yapılacak törenle açılacak.

        Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Ankara'da bir çok sosyal ve kültürel faaliyetlere imza atarken, bu çalışmaların ilçe bazında da yürütülmesi hususunda yeni yönetim ve başkan seçimi tamamlanarak, AHİD Polatlı Şubesinin kuruluş aşaması ilçede gerçekleştirildi. Buna göre dernek yerinde yönetim kurulu seçimi de önceki gün tamamlandı. AHİD Polatlı Şube Başkanlığına Mehmet Güngör getirildi.

        AHİD Polatlı Şube Başkanı Mehmet Güngör, derneğin kuruluş aşamasını tamamlamadıklarını ve Ankara'da kapsamlı bir şekilde sosyal, milli, kültürel ve manevi değerleri ön planda tutan çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren derneğin artık ilçede de yapılanmasını tamamlayarak hizmetlerine devam edeceğini ifade etti.

        Güngör, 1 Nisan tarihinde AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman'nın da katılımı ile AHİD Polatlı Şubesi açılışının gerçekleştirileceğini söyledi.

        (HAM-BC-Y)

        21.03.2017 16:39:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler