Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cihanbeyli ilçesinde fidan dikim etkinliği

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde fidan dikimi ve fidan dağıtım etkinliği gerçekleştirildi.

        Cihanbeyli'de düzenlenen etkinliğe, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci programda Cihanbeyli'ye yapılacak olan projelerden bahsederek, "4. Bölge Müdürlüğü olarak KOP ile birlikte içme suyu gelecek. Kulu, Altınekin ve Cihanbeyli'ye hat döşeyerek uzun vade de içme suyu sorununu çözeceğiz. Konya ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanında yarım kalan göletleri ve dere ıslahı projelerimizde estetiğe önem veriyoruz. Bizler bu bölgenin birer evladı olarak sayın vekilim Abdullah Ağralı ile beraber buraya geldik ve bugün itibariyle Cihanbeyli'de 7 bin adet fidanı dağıttık. İnşallah fidanlarımızı toprakla buluşturmak üzere vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Orman ve Su İşleri Bakanlığı AK Parti iktidarı ile beraber daha güçlü bir konuma geldi. Bugün hamdolsun fidanlarımız ücretsiz, kendimiz üretiyoruz" dedi.

        Tüfekci, ayrıca Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemini konuşmak için üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Burada da açıklamalarda bulunan Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, "Bizi krizlerden, kaoslardan, darbelerden kurtaracak olan bir sistem öneriyoruz. Bu sistemin sahibi de siz olacaksınız" ifadelerini kullandı.

        "Ülkeye istikrar gelecek"

        Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale ise, Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci'nin ilçeye birçok yatırım kazandırdığını kaydederek, "Su ve orman anlamında birçok yeniliğe imza attı. Bizler de belediye olarak bu noktada üzerimize düşen ne varsa gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Yine referandum anlamında da çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu nokta da birçok yerde yeni sistemin getirilerini, yeniliklerini anlatıyoruz. Başkanlık sistemi ile istikrar geleceğini, ekonomi anlamında daha fazla büyüme kaydedeceğimizi her yerde anlatıyoruz. Bizler de biliyoruz ki 16 Nisan'da sandıktan 'evet' çıkacak ve ülke yeni bir dönüm noktasına girecek" diye konuştu.

        (BG-AH-Y)

        05.04.2017 10:57:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler