Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silivri Emniyet Müdürlüğünden şehitler için mevlit

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehit polis ve askerler için Tarihi Piri Mehmet Paşa Camisi'nde şehitler için mevlit programı düzenledi.

        Silivri Emniyet Müdürlüğü 10 Nisan Polis Haftası sebebiyle şehitler için Tarihi Piri Mehmet Paşa Camisi'nde mevlit programı düzenledi. İkindi namazı öncesinde başlayan mevlit programına Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan, Silivri Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Şener Kaytez, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Hakan Karaaslan, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Has, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kemal Benli, Silivri Polis Hizmetleri Geliştirme ve Güçlendirme Derneği Başkanı Seyfi Altun, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Silivri Şoförler ve otomobilciler odası Başkanı Recep Akıncı, Fırıncılar Federasyonu Silivri Bölge Başkanı Ferhat Yılmaz, Ak Parti Meclis üyesi Mutlu Bozoğlu, CHP Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen, mahalle muhtarları, Kamu görevlileri ile vatandaşlar katıldı.

        Mevlit programında Şehitler için yapılan duanın ardından katılımcılara lokum ve pilav ikram edildi.

        (YE-ÖFA-ÖZ-Y)

        05.04.2017 18:54:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler