Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şile'de Okçuluk Eğitimleri 2'nci etabı başlıyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Şile Belediyesi Okçuluk Kulübü 5 okulda 300 öğrenciye ulaşarak okçuluk eğitimlerinin birinci bölümünü tamamladı.

        Şile Belediyesi Okçuluk Kulübü okullarda eğitimlerine aralıksız devam ediyor. Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte okullarda gerçekleştirilen eğitimlerin birinci bölümü tamamlandı. Ata sporu olan Okçulukta Şile Belediyesi Okçuluk Kulübü ekipler 5 okulda toplam 300 öğrenciye ulaşarak okçuluk eğitimlerini tamamladı.

        Kulüp eğitimlerin ikinci etabında 8 okulu ziyaret ederek yaklaşık 500 öğrenci ile buluşacak. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'nun girişimleri ile kurulan ve eğitimlerine başlayan okçuluk kulübü eğitimlerde başarılı olan öğrencilerle ulusal ve uluslararası yarışmalarda Şile'yi temsil etmeyi hedefliyor.

        Şile'de hedef olimpiyatlar

        Şile'de spor faaliyetlerinin artması ile ilgili olarak Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, "Şile İçin Hayal Kurduk, Hayallerimizin Peşinden İlerliyoruz. Yeni sporcularımız Şile'den çıkacak. Okçuluk Kulübümüz, futbol kulüplerimiz ve yeni spor merkezimizin açılması ile kurulacak yeni spor kulüplerimiz artık nitelikli sporcular yetiştirecek. Hedefimiz olimpiyatlar Şile bir deniz kasabası, neden ülkemizi olimpiyatlarda temsil eden bir yüzücü Şileli olmasın. Hedefimiz spor merkezimizin de açılması ile yüzücülük kulüplerimiz, okçuluk kulübümüz, futbol kulüplerimiz, Uzakdoğu Sporları kulüplerimiz ve diğer kulüplerimizle olimpiyatlarda ülkemizi Şileli gençlerimizin temsil etmesi olacak" sözleri ile Şileli sporcular için hedeflerini dile getirdi.

        Şile Okçuluk Kulübü eğitimlerine okul dönemlerinde öğrencilerle devam ederken yaz döneminde ise Halk Eğitim Merkezi ile birlikte vatandaşlara eğitim verecek.

        (HB-ÖK-Y)

        06.04.2017 11:37:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler