Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Fethi Yaşar'dan Ankaragücü'ne tebrik ziyareti

        ANKARA (İHA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Vekili Mehmet Kartal ve Spor Kulübü Başkanı Kıvanç Hürdoğan ile birlikte Spor Toto 2. Lig'de şampiyonluk kupasını kaldıran MKE Ankaragücü'nü ziyaret etti.

        TFF 1. Lig'e yükselmeye hak kazanan MKE Ankaragücü'nün Beştepe tesislerine giderek Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner ve yöneticileri tebrik eden Yaşar, "Ankaragücümüzün sıkıntıları var, zorluklar çekiyor ama azim olduktan sonra aşılamayacak engel yok. Başarılı bir ekipsiniz. Bu başarıya destek vermeye geldim. Benim önerim her belediye, bütçesinin binde yarımını Ankaragücü'ne versin. Ben vereceğim" dedi.

        Bütçeden pay verilmeli

        "Ben de dahil kimse verdiği desteği cebinden vermiyor" diye devam eden Yaşar, "Ankara'nın simgesi olan Ankaragücü'ne hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Devletin parasını devletin kulübüne veriyoruz. Yapılması gereken bu kulübün hak ettiği yere gelmesidir. Haymana Haymana'nın gücü kadar, Yenimahalle Yenimahalle'nin gücü kadar, Büyükşehir Büyükşehir'in gücü kadar tüm belediyeler destek vermeli. Yapılan yardımların da yönetimle ilişkilendirilmesini doğru bulmuyorum. Siyasetin spora girmemesi gerek. Buna yürekten inanıyorum. Herkesin bir dünya görüşü var. Seyircinin de farklı görüşü olabilir, futbolcunun da, yöneticinin de. Dolayısıyla MHP'li belediye de, CHP'li belediye de, AKP'li belediye de böyle bir projeyle takıma destek verecektir" diye konuştu.

        Desteğiniz örnek oldu

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner de, "İlk yardımı yapan, meclisten çıkarttığınız kararla öncü ve tüm belediyelere örnek belediyesiniz. Kulübüm adına teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

        (BC-BT-Y)

        04.05.2017 12:40:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler