Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        9'uncu Geleneksel Sancaktepe Gelişimin Merkezi Satranç Turnuvası başladı

        (Fotoğraflı)

        Emrah Kuş

        İSTANBUL (İHA) - Sancaktepe Belediyesi, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, "9'uncu Geleneksel Sancaktepe Gelişimin Merkezi Satranç Turnuvası" düzenledi. 96 okuldan 443 öğrencinin katıldığı turnuvada öğrenciler kıyasıya mücadele etti.

        Sancaktepe Belediyesi, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Mustafa Öncel Spor Kompeksi'nde "9'uncu Geleneksel Sancaktepe Gelişimin Merkezi Satranç Turnuvası" düzenledi. Yüzlerce sporcunun katıldığı turnuvada öğrenciler kıyasıya mücadele etti. İstanbul geneli tüm okulların katılımına açık olan turnuva, 6 tur İsviçre sistemi ve 35 dk +30 saniye eklemeli tempoda yapıldı. Minikler-Küçükler-Yıldızlar-Gençler-Ümitler olmak üzere 5 kategoride yapılan turnuvaya katılan tüm öğrencilere Sancaktepe Belediyesi tarafından satranç seti hediye edildi. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de turnuvanın yapıldığı alana gelerek turnuvaya katılan öğrencileri ziyaret etti. Minik Sema ile turnuvanın açılış maçını oynayan Başkan Erdem, müsabakalarda tüm öğrencilere başarılar diledi.

        "Hepiniz gönüllerin şampiyonusunuz "

        Sancaktepe'de sportif faaliyetlere yönelik birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini belirten Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, "Bu turnuvaya katılan 96 okuldan 443 öğrencimiz var. Hepsi yetenekli hepsi zeki hepsi kabiliyetli. Daha henüz turnuvanın başındayız. Hepinizi göstermiş olduğu cesaret ve yarışmaya katıldığınızdan dolayı kutluyorum. Hepiniz gönüllerin şampiyonusunuz. Hepiniz yarışacaksınız ama hepinizi birinci olarak gelip olarak görüyoruz" dedi.

        "İnşallah bu sene şampiyon olacağım"

        İki yıldır satranç turnuvasına katıldığını belirten Meryem Uz, "İki yıldır Sancaktepe'de yaşıyorum. Burada yaşadığım için çok mutluyum. Çünkü kendimi geliştirme imkanı buluyorum. Bu turnuvayı düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum. Geçen sene son 4'e kalmıştım. İnşallah bu sene birinci olacağım" diye konuştu.

        (EK-HB-Y)

        09.05.2017 11:57:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler