Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayrampaşa yine fesleğen kokacak

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Bayrampaşa Belediyesi tarafından 'Fesleğenli Bahar Etkinliği' dolayısıyla binlerce vatandaşa fesleğen hediye edilecek.

        Bayrampaşa Belediyesi, geleneksel 'Fesleğenli Bahar Etkinliği' kapsamında bu yıl da on binlerce vatandaşa fesleğen hediye edecek. 16 Mayıs Salı günü başlayacak olan fesleğen dağıtım etkinliği 25 Mayıs Perşembe gününe kadar sürecek. Etkinlik boyunca toplam 50 bin fesleğen dağıtılacak.

        Etkinlikle ilgili açıklama yapan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "Bütün renkleriyle tabiatın güzelliklerini hatırlatmak ve halkımızın bahar sevincine ortak olmak için vatandaşlarımıza bu yıl da on binlerce fesleğen hediye edeceğiz. Tüm halkımızı bu güzel etkinliğe katılmaya davet ediyorum" dedi.

        (HB-BA-Y)

        16.05.2017 12:07:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler