Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağlıklı yaşam için hareket ettiler

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bakırhan

        İSTANBUL (İHA) - Çekmeköy Belediyesi sağlıklı yaşamda spora dikkat çekmek amacıyla sağlıklı yaşam için harekete çağrı etkinliği düzenledi.

        Çekmeköy Belediyesi, sağlık sorunlarının önlenmesinde sporun önemine dikkat çekmek ve spor konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Çekmeköy Kent Konseyi, Çekmeköy Kaymakamlığı, Yeşilay ve Kızılay ile birlikte sağlıklı yaşam için harekete çağrı etkinliği düzenledi. Çekmeköy Doğa Park'ta gerçekleştirilen etkinliğe Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Kent Konseyi Başkanı Hatice Sıraç ile Yeşilay ve Kızılay temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

        Etkinlikle ilgili konuşan Çekmeköy Kent Konseyi Başkanı Hatice Sıraç, "Hareket her türlü hastalığa karşı en iyi ilaçtır diye düşünüyorum. Eğer spor hareket olursa uyuşturucu sigara gibi dertler olmayacak. Kilo ile ilgili bir dert olmayacak. Sporla daha sağlıklı mutlu olacağımızı düşünüyorum" dedi. Başkan Sıraç etkinliğin düzenlenmesine katkı veren kuruluşlarla etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür etti.

        Yapılan konuşmalar sonrasında Doğapark'ta yürüyüş yapan vatandaşlar ve yetkililer daha sonra spor hocalarının gözetiminde hareketler yaptı. Etkinlik, dağıtılan ürünlerle açık havada kahvaltı yapılmasıyla sona erdi.

        (MB-HB-Y)

        20.05.2017 12:52:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler