Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Esenler'de şampiyonluk coşkusu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Esenler Belediyesi'nin Dörtyol Meydanı'nda düzenlediği Ramazan etkinliklerine 15'inci şampiyonluklarını kutlayan Beşiktaşlı taraftarların coşkusu damga vurdu. Siyah-beyazlı taraflar, kendilerini kutlayan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya yoğun sevgi gösterilerinde bulundu.

        Esenler Belediyesi, ilçenin dört bir köşesindeki etkinliklerle on bir ayı sultanı Ramazan'ın doyasıya yaşanmasını sağlıyor. Etkinliklerin merkezi olan Dörtyol Meydanı'nda düzenlenen dün akşamki programa; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Esenler Belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

        Ramazan esenler'de doyasıya yaşanıyor

        Dörtyol Meydanı'nı dolduran binlerce Esenlerliye ilk olarak AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran seslendi. Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan'ın hayırlı olmasını dileyen Taran, Esenler Belediyesi'nin birbirinden farklı projelerle Ramazan ayının manevi atmosferini tüm ilçede yaşattığını söyledi.

        Başkan Göksu, 15'inci şampiyonluğu tebrik etti

        Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Ramazan ayının bereketi ve heyecanı ile tüm dünyayı sarıyor. Biz, Ramazan boyunca her akşam burada birlikte olacağız. Tabi bugün Beşiktaş şampiyon oldu. Arkadaşlarımızı ve Beşiktaş'ımızı tebrik ediyoruz" dedi.

        Bu sırada Beşiktaş'ın 15'inci şampiyonluğunu Dörtyol Meydanı'nda kutlayan siyah-beyazlı taraflar, Başkan Göksu'ya tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundular. Beşiktaşlı taraftarların haklı bir sevinç yaşadıklarını belirten Başkan Göksu, "Bir yıllık uzun bir dönemden sonra Beşiktaş yeniden şampiyon oldu. Hem Beşiktaş Spor Kulübü'nü hem de sizleri tebrik ediyorum" diye konuştu.

        Başkan Göksu, konuşmasının ardından Beşiktaşlı taraftarla bir süre sohbet etti.

        Bilal Göregen'den şampiyonluk marşı

        Program, katıldığı bir televizyon yarışmasında seslendirdiği şarkılarla büyük beğeni toplayan görme engelli Bilal Göregen'in konseri ile devam etti. Göregen de, Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kendi yazdığı marşı seslendirerek kutladı. "Haydi gelin meydanlara çıkalım, Bu şampiyonluğu doyasıya kutlayalım, Her zaman taraftarın gönlündesin sen, Şampiyonsun Kara Kartal'ım" diyen Göregen'e siyah-beyazlı taraftarlar da hep bir ağızdan eşlik etti. Söylediği şarkı ve türkülerle konuklara keyifli dakikalar yaşatan Bilal Göregen, konserin son bölümünde ilahiler de seslendirdi.

        (ÖY-ÖK-Y)

        29.05.2017 14:54:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler