Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Gökçek, ASKİ, EGO ve ANFA personeliyle iftarda buluştu

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        ANKARA (İHA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ASKİ, EGO ve ANFA personeli ve aileleriyle, iftar yemeğinde bir araya geldi.

        Ramazan etkinliklerinin yapıldığı Altınpark'ta kurulan alanda iftarını açan personel ve aileleri, semazen gösterisi, tasavvuf müziği konseri ve dualar eşliğinde bir Ramazan akşamı yaşadı.

        Gökçek, iftar sonrası yaptığı konuşmada, Ramazan ayının hayırlı olması temennisinde bulundu. Gökçek, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi Büyükşehir Belediyesi personelinin, darbenin önlenmesinde büyük çaba gösterdiğini hatırlatarak, "Çok önemli günler geçirdik. Özellikle 15 Temmuz'u, buradaki personel arkadaşlarımla, onların aileleriyle birlikte yaşadık. O zor günleri, elhamdülillah arkada bıraktık. Bu konuda emeği geçen bütün arkadaşlarıma, şahsım adına, Ankara adına, ülkem adına teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun" diye konuştu.

        Gökçek, Ramazan etkinlik alanında açılan Kutsal Emanetler Sergisi'nin öneminden söz ederek, şunları söyledi:

        "Altı Kabe örtüsünden 1 tanesi, Kanuni Sultan Süleyman tarafından Kabe'nin kapısına taktırılan örtü. Onları mutlaka gezin, başka yerde görmek mümkün değil. Arka tarafta kitap fuarı açıldı. Burayı mutlaka gezin, çocukları da üst kata gönderin. Çocukların meşgul olacakları etkinlikler var. Hoşlarına gideceğini düşünüyorum. Ayrıca Ankara'nın dört bir tarafına yapmış olduğumuz panayırları, Ramazan münasebetiyle çocuklarımız için buraya getirdik. Orada da eğlendirme şansımız olur. İnşallah hepsinden faydalanırsınız."

        Başkan Gökçek, önceki gün verilen iftarda, Büyükşehir Belediyesi personeline, sosyal denge tazminatı konusunda yaptığı konuşmayı hatırlatarak, "EGO ve ASKİ çalışanlarına, sosyal denge tazminatı (SDT) konusunda bir şey yapalım diye düşündük. O konuyu da hallettik. İnşallah hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

        Gökçek, iftar sonrası "Ramazan Hatırası" yazısı önünde, Büyükşehir personeli ve ailelerinin taleplerini kırmayarak, tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. ASKİ Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu ile EGO Genel Müdürü Balamir Gündoğdu da günün anısına, Gökçek'e hediye takdim etti.

        (GNC-BT-Y)

        03.06.2017 11:53:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler