Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şile'de 'İlk Orucum İlk İftarım' programı coşkuyla karşılandı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Altunışık - Volkan Kayalar

        İSTANBUL (İHA) - Şile'de çocuklar için düzenlenen 'İlk Orucum İlk İftarım' programı büyük bir coşkuyla karşılandı.

        Şile'de Ramazan birbirinden özel etkinliklerle geçiriyor. Bu kapsamda çocuklar için düzenlenen 'İlk Orucum İlk İftarım' programı büyük bir coşkuyla kutlandı. Programda çocuklar maskotlarla, animatörlerle ve mehteran ile yoğun katılım sağlanan kortej yürüyüşünü gerçekleştirdi.

        Hüseyin Keçici Camii önünde başlayan kortej yürüyüşünün ardından Belediye Meydanına ulaşan çocuklar, iftarlarını büyük bir kalabalıkla birlikte yaptı. İftarın ardından gerçekleştirilen etkinlikler ve "Kahraman Arı Abur Cubur'a Karşı" tiyatro oyunu ile eğlenen çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken, Belediye Başkanı Mimar Can Tabakoğlu'na, her sene bu etkinliğin yapılmasını istediklerini dile getirerek teşekkür ettiler.

        Gecede konuşan Belediye Başkanı Mimar Can Tabakoğlu, "Çocuklarımız bizim geleceğimizi temsil eder. Onların mutluluğu ve eğitimi için elimizden gelenin en iyisini ortaya koymalıyız. Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin ramazanı bize ve ülkemize hayırlı eylesin." dedi. Konuşmasında yaz döneminde gerçekleştirilecek geniş kapsamlı kitap fuarının da müjdesini verirken çocukların kitap okuma alışkanlıklarının arttırılması için de gerçekleştirilecek fuarın bir etmen olacağını, çocuklara küçük yaşta kitap okumaya alıştırmanın faydalarını da dile getiren Belediye Başkanı Tabakoğlu'nun konuşmasının ardından etkinliğe katılan miniklere kumbara hediye edildi.

        (MA-YM-Y)

        04.06.2017 23:49:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler