Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beşiktaş Belediyesi tüm Türkiye'de Ramazan sofraları kuruyor

        - 7 ilde her gün bin vatandaş Beşiktaş Belediyesi iftar sofralarında oruçlarını açıyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beşiktaş Belediyesi 11 ayın sultanı ramazan ayının gelmesiyle birlikte Beşiktaş'ta ve Türkiye'nin belli noktalarında iftar sofraları kuruyor. Hayırsever yurttaşların katkılarıyla kurulan sofralarda vatandaşlar ramazan ayının bereketini hep birlikte paylaşıyor.

        Beşiktaş'ta Ortaköy, Abbasağa ve farklı mahalleler de her akşam iftar sofraları kurarak vatandaşları bir araya getiren Beşiktaş Belediyesi, Türkiye'nin de 7 farklı noktasında iftar sofraları kurarak 11 ayın sultanı ramazan ayının tüm güzelliklerini vatandaşlarla paylaşıyor. Türkiye genelinde Samsun, Trabzon, Diyarbakır, Gümüşhane, Konya, Yozgat, ve Ağrı'da hayırsever yurttaşların destekleriyle düzenlenen iftar sofralarında vatandaşlar Beşiktaş Belediyesi çatısı altında oruçlarını açıyorlar.

        "Türkiye genelinde 7 ilde her gün bin kişilik iftar sofrası açıyoruz"

        "11 ayın sultanı ramazan ayının nimetini, güzelliklerini tüm Türkiye ile paylaşıyoruz" diyen Başkan Murat Hazinedar, "Türkiye genelinde Beşiktaş'ımız dışında 7 farklı noktada hayırsever yurttaşlarımızın desteğiyle iftar sofraları kuruyoruz. Türkiye genelinde Samsun, Trabzon, Diyarbakır, Gümüşhane, Konya, Yozgat ve Ağrı'da her akşam 1000 kişilik iftar sofraları kurarak ramazanın nimetlerini tüm Türkiye ile paylaşıyoruz. Ayrıca kurduğumuz bu sofralar dışında da 30 ile de ramazan ayı içerisinde destek veriyoruz'' dedi.

        (HB-BA-Y)

        09.06.2017 14:14:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler