Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beşiktaş'ta nostalji dolu gece

        - Beşiktaş'ta 151'nci kez 'Ustalara Saygı' gecesi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - 'Güzin ile Baha' Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen 'Ustalara Saygı' gecesinde seslendirdiği şarkılarla vatandaşlara nostalji dolu bir gece yaşattı.

        Birlikte söyledikleri şarkılarla bir dönem popüler müziğin en yenilikçi, en çalışkan çifti olmuş, 1975 yılında çıkan unutulmaz 45'likleri 'Gençlik Başımda Duman' şarkısı ve ateşböceği dansı ile milyonların sevgisini kazanan 'Güzin ile Baha' Beşiktaş Belediyesi tarafından Abbas Ağa Parkı'nda düzenlenen 'Ustalara Saygı' gecesinde seslendirdiği şarkılarla vatandaşlara nostalji dolu bir gece yaşattı. Güzin ile Baha imzasını taşıyan ilk 45'likte yer alan "Sivastopol Önünde"nin yorumlanmasıyla başlayan gece, ikilinin unutulmayan parçalarını Vedat Biçkın ve Megaralılar orkestrası eşliğinde seslendirmesiyle geç saatlere kadar sürdü. Ayrıca Güzin ile Baha'nın Ustalara Saygı' gecesine katılan müzisyen dostları Melike Dermirağ, Kartal Kaan, İskender Doğan, Hurşit Yenigün, Ersan Erdura ve Ercan Turgut şarkıları ve sohbetleriyle geceye eşlik etti. Geceyi izleyenler arasında pop müziği sanatçısı Çelik de vardı.

        (HB-ÖK-Y)

        04.07.2017 09:18:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler