Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Esenlerli çocuklar yazı dolu dolu geçiriyor

        - Esenlerli çocuklar yaz tatilini birçok etkinlikle geçiriyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - "Mihmandar Yaz Etkinlikleri" kapsamında 6 bin Esenlerli öğrenci, birbirinden renkli ve eğitici faaliyetlerle dopdolu bir yaz tatili geçiriyor.

        Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, "Mihmandar Yaz Etkinlikleri"nde Esenlerli öğrencilerin yaz tatilini dolu dolu geçirmeleri için birbirinden renkli ve eğitici etkinlikler gerçekleştiriyor. Esenler'deki okullar ve bilgi evleri başta olmak üzere 35 merkezde "Eğitim, Spor, Eğlence Bu Yıl da Mihmandar Gençlikle" sloganıyla düzenlenen etkinliklerden 6-18 yaş arasındaki 6 bin öğrenci faydalanıyor.

        Eğitim, spor, eğlence bir arada

        350 eğitmenin öğrencilerle birebir ilgilendiği "Mihmandar Yaz Etkinlikleri"nde öğrencilere kültür, sanat, spor eğitimleri veriliyor ve birbirinden eğlenceli sosyal faaliyetler gerçekleştiriliyor. Öğrenciler; futbol, voleybol, basketbol, okçuluk, badminton, bocce, yüzme ve masa tenisi sporlarının yanı sıra wushu, kick boks, teakwando, muay thai gibi savunma sporlarını da öğreniyorlar. Çocuklara dini ve ilmi yönlerini geliştirecek "Kur'an-ı Kerim Okuma", "Cüz", "İlmihal", "Adab-ı Muaşeret" "Hadis ve Sure Ezberleme" gibi dersler ile "Değerler Eğitimi" de veriliyor.

        Toplamda 6 hafta sürecek yaz etkinlikleri kapsamında tüm öğrencilere eşofman takımının yanı sıra Kur'an-ı Kerim, kitap, cüz ve beslenme çantası dağıtıldı.

        (HB-BA-Y)

        07.07.2017 14:34:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler