Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TKDK İl Koordinatörü Uygur'dan Kaymakam Kırlı'ya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Muş İl Koordinatörü Beytullah Uygur, Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı'yı makamında ziyaret etti.

        TKDK Muş İl Koordinatörü Beytullah Uygur, Kaymakam Kırlı'nın kendilerini kabul etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü olarak Malazgirt ilçesine yaptığımız destekler hakkında Sayın Kaymakamınıza bilgiler verdim. Malazgirt ilçesi tarım ve hayvancılık açısından çok zengin bir ilçe. Toprağı çok verimli. İlçemize bugüne kadar birçok projede destek verdik. Bundan sonra da bu tarihi ilçemize desteklerimiz devam edecektir" dedi.

        Kaymakam Kırlı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Çiftçimizin destekçisi olan bir kurum olarak, ilçemize ve ilçedeki çiftçilerimize hep birlikte elimizden gelen desteği vereceğimize inanıyorum. İlçemiz tarım ve hayvancılık alanında çok verimli bir ilçe. Buraya devletimizin ciddi destekleri var. Bu tarım ve hayvancılık destekleri sayesinde ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın evlerine çok büyük katkılar oluyor. TKDK Muş İl Koordinatörlülüğü olarak ilçemize daha fazla yatırım yapmanızı talep ediyoruz. Çok değerli Malazgirt halkımıza da şunu söylemek istiyoruz, devletimizin verdiği desteklerden faydalanmak için girişimlerde bulunsunlar. En kısa zamanda TKDK Muş İl Koordinatörlülüğüne başvursunlar ve tarım ve hayvancılık destekleri hakkında bilgi alsınlar" şeklinde konuştu.

        (VE-MSA-Y)

        11.07.2017 10:22:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler