Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz Minikler Futbol Turnuvası finali gerçekleştirildi

        (Fotoğraflı)

        İsmail Bulut

        İSTANBUL (İHA) - Bayrampaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Minikler Futbol Turnuvası Final ve Ödül Töreni gerçekleştirildi. Dereceye giren miniklere düzenlenen törenle ödülleri verildi.

        Bayrampaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Minikler Futbol Turnuvası Final ve Ödül Töreni Arda Turan Spor Tesislerinde gerçekleştirildi. Programa ilçe protokolünün yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı.

        Turnuvanın önemine dikkat çeken Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "15 Temmuz kahramanlığını unutturmamak gerekiyordu. Bu nedenle Bayrampaşalı evlatlarımızın başta çocuklarını, gazilerimizin çocuklarını ve şehitlerimizin yavrularını asla unutmamak üzere hem formalarında isimlerini yazdık 250 tane şehidimizin adını hem de 2 binin üzerindeki gazilerimizin isimlerini de unutmamak ve unutturmamak üzere böyle mükemmel bir organizasyon yaptık. Katılan bütün amatör spor kulüplerine teşekkür ediyorum. Çünkü; bu millet büyük bir kahramanlık örneği göstermiştir. Dünya lideri Cumhurbaşkanımızın sokağa bizleri davet etmesinden sonra halk vücuduyla beraber tankları durdurmuş, elinde top yok, tüfek yok, silah yok ama vücuduyla, imanıyla beraber o tanklara dur demiştir. Allah bundan sonra bu ülkeye zeval vermesin. Böylece bu turnuva neticesinde ödülünü alan tüm kardeşlerimi yürekten kutluyorum. Bayrampaşa sporun merkezidir. Futbol denince Bayrampaşa akla gelir. Basketbol denince Bayrampaşa akla gelir. Bu nedenle biz bunları yaşatacağız. Alt yapımızla birlikte güçlü bir şekilde geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz. Bir sürü Arda Turanlar, Necip Uysallar, Okan Boruklar inşallah Bayrampaşa'dan çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

        Turnuvada Gürzafer Spor birinci olurken Bayrampaşa Spor Kulübü ise ikinci oldu. Turnuvada dereceye girenlere ödüllerini Belediye Başkanı Atila Aydıner verdi.

        (İB-YM-ÖZ-Y)

        03.08.2017 21:30:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler